Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ αν δεν «πάει καλά» η Ελιά

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 10:33
UPD:10:38
Eurokinissi

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Θέμα ηγεσίας θέτουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, εμφανίστηκε βέβαιος πως θα υπάρξει θέμα ηγεσίας «αν πάμε στο 4% και στο 3%». πρόσθεσε πως μετεκλογικά θα προχωρήσει ούτως ή άλλως η ανασύνταξη του χώρου και ξεκαθάρισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει αν τα ποσοστά του στις εκλογές συρρικνωθούν... Εξαϋλωμένοι δεν μπορούμε να κυβερνάμε».

Ο κ. Γρηγοράκος, πρόσθεσε πως δεν μπορεί «να το παίζει» υπουργός και βουλευτής αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάει καλά στη Λακωνία. «Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός; Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απαξιωμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Π. Ρήγας: Δεν είναι ταμπού το θέμα της ηγεσίας

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Μιλώντας στο MEGA, δήλωσε πως «μετά τις εκλογές είναι θεμιτό να συζητηθούν όλα, ακόμη αν προκύψει ζήτημα, και το θέμα ηγεσίας. Δεν υπάρχει κανένα ταμπού».

Πρόσθεσε επίσης, πως αν το ποσοστό της Ελιάς κινείται στα χαμηλά ποσοστά που προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις, τότε «είναι προφανές ότι δεν μπορείς να το βάλεις κάτω από το χαλί. Όλα θα συζητηθούν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή