Επιχείρηση συσπείρωσης των γαλάζιων στελεχών

Στην Κ.Ο. της ΝΔ μιλά σε λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 10:41
UPD:10:48
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασης των θεσμικών παρεμβάσεων του ιδίου και της ΝΔ με στόχο την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του πολιτικού συστήματος, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συγκαλεί στις 12 το μεσημέρι την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Στόχος του Πρωθυπουργού είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά και η ενεργοποίηση προς την κατεύθυνση στήριξης των υποψηφίων του κόμματος ανά την επικράτεια, των κορυφαίων στελεχών του κόμματος η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνεργατών του Πρωθυπουργού «υπολείπεται κατά πολύ του αναμενόμενου».

Στη συσπείρωση του κόμματος κινείται και η αυριανή κοινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στο Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» στη Φιλοθέη, με ανοιχτές τις πόρτες για όλα τα στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του στην Κ.Ο. της ΝΔ αναμένεται να ανεβάσει εκ νέου τους τόνους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα θέτοντας για μια ακόμη φορά το, κατά τη γνώμη του, διακύβευμα αυτών των εκλογών: «σταθερότητα ή αστάθεια».

Απαντώντας μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς στα διλήμματα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί στην κυβερνητική σταθερότητα εκφράζοντας την άποψη ότι δεν κινδυνεύει σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνο που «κινδυνεύει» είναι τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας, το πλεόνασμα, το κοινωνικό μέρισμα, η έξοδος στις αγορές και η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα να θέτουν με σημερινές τους δηλώσεις θέμα ηγεσίας αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή