Γ. Κουμουτσάκος: Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 20:36
UPD:20:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ τάχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την επίσκεψή του στην εταιρεία. «Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα, αλλά υπάρχει ένας πολύ σκληρός πυρήνας κοινωνικής προσφοράς -όπως αυτή που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ- που πρέπει να παραμείνει κάτω από την ομπρέλα της Πολιτείας» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκύψει από έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο η επικεφαλής της υπηρεσίας της γενικής διεύθυνσης για την Περιφερειακή και Αστική Πολιτική αναφέρεται σε κακοδιαχείριση από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής ποσού περίπου εννέα εκατ. ευρώ, που είχαν δοθεί για ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε τον κ. Σγουρό «γυμνό, αυτοθαυμαζόμενο βασιλιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Ο χαρακτηρισμός αφορά τις αντιδράσεις του κ. Σγουρού στην αποκάλυψη του εγγράφου, οι οποίες κατά τον κ. Κουμουτσάκο είχαν σαν κύρια χαρακτηριστικά τον «γνωστό, ανεμάρτιστο λόγο και τη ρηχή επιχειρηματολογία που εκφυλίστηκαν στα όρια της ύβρεως».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή