Συνεχίζει με Μονκ η Σουόνσι

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 17:13
UPD:17:15
REUTERS/HEINO KALIS

Ο Μονκ είχε αναλάβει στις αρχές Φεβουαρίου ως υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του Μίκαελ Λάουντρουπ και κατάφερε να κρατήσει τη Σουόνσι στα «σαλόνια» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η διοίκηση της Σουόνσι αντάμειψε τον Γκάρι Μονκ για την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, με το να του αναθέσει μόνιμα την τεχνική ηγεσία των «Κύκνων».

Ο Μονκ είχε αναλάβει στις αρχές Φεβουαρίου ως υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του Μίκαελ Λάουντρουπ και κατάφερε να κρατήσει τη Σουόνσι στα «σαλόνια».

«Με χαρά επιβεβαιώνουμε ότι ο Γκάρι είναι ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας μας» τονίζει ο πρόεδρος της Σουόνσι, Χιου Τζένκινς, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Καθώς ανυπομονούμε για την τέταρτη σεζόν μας στην Πρέμιερ Λιγκ, όλοι συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στα βασικά και να ενισχύσουμε τις αρχές που μας έχουν φέρει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ο Γκάρι αντιπροσωπεύει όλες τις δυνατές αξίες που κρατάμε με ευβλάβεια ως ποδοσφαιρικός σύλλογος και όλοι ανυπομονούν να δουλέψουν μαζί του» συνέχισε.

«Όλοι έχουμε εντυπωσιαστεί από τον όγκο της δουλειάς και την αφοσίωσή του από τότε που ανέλαβε τα ηνία τον Φεβρουάριο και από το πώς προσαρμόστηκε σε πολύ δύσκολες περιστάσεις, για να εξασφαλίσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν, προκειμένου να παραμείνουμε στη μεγάλη κατηγορία» συμπλήρωσε ο Τζένκινς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις