Νίκες παραμονής για Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας

Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 19:45
UPD:19:55
REUTERS/NIGEL RODDIS

Ο Γουίλφρεντ Μπονί πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Νιουκάστλ, στον αγώνα για την 35η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

A- A A+

Οι νίκες των Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας ξεχώρισαν κατά την 35η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς επέτρεψαν στα δύο συγκροτήματα να αισθάνονται μάλλον ασφαλή ως προς την παραμονή τους.

Το ουαλικό συγκρότημα νίκησε την παραπαίουσα Νιούκαστλ μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» 2-1 χάρις στο πέναλτι του Μπονί στις καθυστερήσεις, κι ενώ ο ίδιος είχε ισοφαρίσει στον έξτρα χρόνο του πρώτου μέρους το γκολ του Αμεόμπι από το 23ο λεπτό.

REUTERS/STEFAN WERMUTH

Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ με γκολ του Γέντινακ στο 59΄.

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας, που πραγματοποιεί πορεία… πρωταθλητισμού στο β΄ γύρο, νίκησε σήμερα 1-0 εκτός έδρας και τη Γουέστ Χαμ με γκολ του Γέντινακ στο 59΄, έφτασε στις πέντε συνεχείς νίκες και με 43 βαθμούς ξέγνοιασε.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Τότεναμ νίκησε τη Φούλαμ 3-1 (35΄ Παουλίνιο, 48΄ Κέιν, 62΄ Καμπούλ – 37΄ Σίντγουελ), Άστον Βίλα και Σαουθάμπτον έμειναν στο 0-0 και η Κάρντιφ αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη της Στόουκ με 1-1 (51΄ Γουάτινγχαμ – 45΄+ Αρναούτοβιτς).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις