Ισπανία: Η Βαλένθια...δούλεψε για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 23:58
UPD:05/05/2014 09:16
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Ισοπαλία που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική στη μάχη του τίτλου παραχώρησε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαλένθια, με σκορ 2-2, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Οι «μερένγκες» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το «δώρο» της Λεβάντε, που νωρίτερα νίκησε 2-0 την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης. Με το βαθμό που πήραν στο αποψινό ματς μείωσαν μεν στο -5 από τους «ροχιμπλάνκος» και παρά το γεγονός ότι έχουν ένα ματς λιγότερο στην καλύτερη γι' αυτούς περίπτωση θα φτάσουν στο -2 από την κορυφή. Εξυπακούεται, ότι οι δύο βαθμοί που...πέταξε η ομάδα του Αντσελότι με τις «νυχτερίδες» μπορεί να αποδειχθούν...μοιραίοι.

Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 44΄ με το Ματιέ, αλλά στο 59΄ ο Σέρχιο Ράμος έφερε το ματς στα ίσια. Το «μομέντουμ» του αγώνα ήταν με τους γηπεδούχους, ωστόσο, με γκολ του Παρέχο στο 65΄ το συγκρότημα του Πίτσι πήρε ξανά το προβάδισμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το μόνο που κατάφερε η «βασίλισσα» ήταν να «σώσει την παρτίδα» στο 90΄ με το τέρμα του Άνχελ Ντι Μαρία.

Η Ρεάλ έμεινε τρίτη με 83 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, έχοντας, όπως προαναφέρθηκε ένα ματς λιγότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις