Ισπανία: «Τέλος» η υπόθεση τίτλος για τη Μπαρτσελόνα

Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 19:07
UPD:19:14
REUTERS/ALBERT GEA

Οι παίκτες της Χετάφε πανηγυριζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Οι λιγοστές ελπίδες που είχε η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου στην πριμέρα ντιβιζιόν εξαφανίστηκαν σήμερα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Χετάφε (2-2) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής.

Το κλίμα στο «Καμπ Νου» ήταν έντονα συγκινησιακό, μετά τον χαμό του Τίτο Βιλανόβα. Ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» αποχαιρέτησαν με συγκινητικές εκδηλώσεις τον πρώην προπονητή της ομάδας, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών νικημένος από την επάρατη νόσο.

«Για πάντα αθάνατος» έγραφαν οι φανέλες των ποδοσφαιριστών, ενώ με ανάλογο πανό και ο κόσμος εξέφρασε την στεναχώρια του για τον εκλιπόντα.  Οι γηπεδούχοι, δυστυχώς γι' αυτούς, επηρεάστηκαν από το βαρύ κλίμα και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δύο φορές, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.  Ο Μέσι έδωσε προβάδισμα στους Καταλανούς στο 23΄, αλλά στο 37΄ ο Λαφίτα έφερε το ματς στα ίσια.

EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Στο 67΄ ο Σάντσες έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του Μαρτίνο, ωστόσο, ο Λαφίτα «μίλησε» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για 2η φορά στο ματς (2-2).


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις