Νίκη με... συντήρηση για Ρεάλ, πλησίασε τη Σεβίλη η Σοσιεδάδ

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 01:19
UPD:16:03
REUTERS/ANDREA COMAS
A- A A+

Την «υπογραφή» του παγκόσμιου Κριστιάνο Ρονάλντο είχε η εύκολη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Οσασούνα με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για την 35η αγωνιστική στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Η «βασίλισσα» μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξή του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντα Τίτο Βιλανόβα, με άπαντες τους πιστούς της Ρεάλ να χειροκροτούν ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα.  

Ο Πορτογάλος φρόντισε να κάνει εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του σκοράροντας στο 6ο και 52ο λεπτό, πριν ο Κάρλο Αντσελότι τον αποσύρει για να τον ξεκουράσει ενόψει της ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο, για τους ημιτελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανένα πρόβλημα, όμως, αφού οι Σέρχιο Ράμος στο 60΄ και Ντάνιελ Καρβαχάλ στο 83΄ έδωσαν εύρος στην 26η φετινή νίκη των «μπλάνκος» στο πρωτάθλημα.  

Στον νυχτερινό αγώνα του Σαββάτου, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε με νίκη 1-0 από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» επί της ουραγού και καταδικασμένης πια και μαθηματικά Μπέτις, με γκολ που σημείωσε από τα 11 μέτρα ο Μεξικανός Κάρλος Βέλα στο 48ο λεπτό.

Οι Βάσκοι μείωσαν την απόσταση από την έκτη Σεβίλη στους δύο βαθμούς κι ελπίζουν να παραμείνει εκεί και μετά το παιχνίδι των Ανδαλουσιανών στο «Σαν Μαμές» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στην αναμέτρηση που θα κρίνει την τέταρτη θέση και κατ΄ επέκταση την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις