Κολύμβηση: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Θορπ

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 16:25
UPD:16:27
REUTERS/FIORENZO MAFFI

Πάσχων από κατάθλιψη μα και εξαρτημένος από το αλκοόλ, ο Θορπ νοσηλεύτηκε επίσης στο Σίδνεϊ τον περασμένο Φεβρουάριο για απεξάρτηση (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ίαν Θορπ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Σίδνεϊ, όπου νοσηλεύτηκε για περισσότερο από τρεις εβδομάδες λόγω μιας σοβαρής λοίμωξης, μετά από χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπό του, Τζέιμς Έρσκιν. «Φαίνεται ότι οι λοιμώξεις έχουν επουλωθεί. Ο Ίαν διατρέχει πάντα τον κίνδυνο να μολυνθεί εκ νέου, όπως έχει ήδη συμβεί, αλλά συνεχίζουμε να ελπίζουμε» δήλωσε ο μάνατζερ του σπουδαίου πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη.

Ο Θορπ, ο οποίος έχει κατακτήσει στην καριέρα του πέντε χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έσπασε τον ώμο ύστερα από πτώση, αλλά μετά την επέμβαση οι επιπλοκές που προέκυψαν απαίτησαν περαιτέρω νοσηλεία.

Τον περασμένο μήνα ο Έρσκιν είχε διαψεύσει φήμες, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε κίνδυνος ακρωτηριασμού του βραχίονα του Αυστραλού κολυμβητή.

Ο Θορπ είχε αποσυρθεί το 2006, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να επιστρέψει για να αγωνιστεί και να κερδίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί.

Πάσχων από κατάθλιψη μα και εξαρτημένος από το αλκοόλ, ο Θορπ νοσηλεύτηκε επίσης στο Σίδνεϊ τον περασμένο Φεβρουάριο για απεξάρτηση, όταν είχε βρεθεί να περιφέρεται στους δρόμους της αυστραλιανής μεγαλούπολης σε κατάσταση σύγχυσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις