ΑΝΕΛ: Από την Κρήτη ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 13:04
UPD:15:24
FOSPHOTOS/Konstantinos Tsakalidis

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Από την Κρήτη ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, δηλώνοντας ότι «ζούμε μια κατοχή» κατά τη διάρκεια περιοδείας του στα Χανιά.

«Ο Καζαντζάκης είπε ότι δεν υπάρχουν ιδέες, αλλά άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες και παίρνουν το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν. Το μπόι των ανθρώπων της Κρήτης είναι πολύ ψηλό, είναι ένα μπόι που προάσπισε την Δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την Δικαιοσύνη, τις αρχές που καταλύουν αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση και η τρόικα» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Στην κριτική του κατά της κυβερνητικής πολιτικής είπε ότι «ζούμε σε μια κατοχή και αυτή την κατοχή δεν την αντέχει η πλάτη των Κρητικών, η πλάτη των Ελλήνων. Θα το αποδείξουμε και στις ευρωεκλογές. Ο ελληνισμός είναι πολύ πιο δυνατός, η Δημοκρατία πολύ πιο ισχυρή και θα νικήσει».

Σύμφωνα με το ίδιος, η επιλογή για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας από την Κρήτη, την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, συμπίπτει με τις τις εκλογές του 2012. «Ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο ευρωκοινοβούλιο» είπε ο ίδιος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή