Γ. Γεωργιάδης: «Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 00:13
UPD:16:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Πολύ στενοχωρημένος από τη βαριά ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης.

«Είναι δύσκολες ώρες για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είχαμε πολύ άγχος κυρίως από έμπειρους, ενώ οι νεότεροι είχαν διάθεση και όρεξη. Κάποιοι φαίνεται πως δεν άντεξαν το βάρος. Μετά το 20΄-25΄ ήμασταν κάπως καλύτεροι, χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες» τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

«Στην αρχή του β΄ ημιχρόνου δεχθήκαμε δύο γκολ, εκεί χάθηκε το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια το τρόπαιο. Στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό χάσαμε ενέργεια, αλλά και παίκτες. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στις στημένες φάσεις. Έως τώρα η άμυνά μας είχε σταθεί πολύ καλά, αλλά σήμερα ο Μπεργκ είχε την ικανότητα και την τύχη να σημειώσει τρία γκολ» πρόσθεσε.

Ο Γεωργιάδης εστίασε στις απουσίες του «Δικέφαλου», αναφέροντας πως «ήταν σημαντικές, σίγουρα μας έλειψαν πάρα πολύ οι Κατσουράνης, Νάτχο, Αθανασιάδης αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για το ποια θα ήταν η εικόνα μας αν έπαιζαν».

Παράλληλα, είχε κι έναν καλό λόγο για τον αντίπαλο: «Ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία και ηρεμία. Σε εμάς υπήρχαν και υπάρχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις και ακόμα και σήμερα εμείς φανήκαμε πιεσμένοι και ο Παναθηναϊκός πιο απελευθερωμένος.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις