Γ. Αναστασίου: «Δεν σταματάμε»

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 00:07
UPD:00:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Στο δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ εστίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον τελικό.

«Από την αρχή θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε "αφεντικό" στο γήπεδο. Με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Στοχ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε αδυναμία στα στημένα και δουλέψαμε πολύ σε αυτόν τον τομέα τις τελευταίες ημέρες. Για εμένα το μεγάλο στοίχημα ήταν ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ. Αφού περάσαμε, ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε το Κύπελλο. Χωρίς ίχνος υπεροψίας, απλώς η ομάδα και τα παιδιά μού βγάζουν τρομερή αυτοπεποίθηση» πρόσθεσε.

«Η ποιότητα των παικτών, το πάθος και η ταχύτητά μας, έκανε πιο εύκολο το έργο μας και πολύ πιο δύσκολη την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να μας αντιμετωπίσει. Δεν σταματάμε εδώ. Η ομάδα ακόμα χτίζεται. Είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να κερδίζουν τρόπαια. Έχουμε ακόμα δρόμο όμως για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε» συμπλήρωσε ο Αναστασίου, που είναι αναμφίβολα ο τεχνικός της χρονιάς στην Ελλάδα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις