Τα κεντρικά προεκλογικά περίπτερα κομμάτων – υποψηφίων στην Αθήνα

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 13:47
UPD:13:56
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η ΝΔ, θα έχει κεντρικά εκλογικά περίπτερα, στην πλατεία Συντάγματος και στον πεζόδρομο της Ερμού και ο ΣΥΡΙΖΑ, σε Κοραή και Πανεπιστημίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τα σημεία στα οποία θα στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα των πολιτικών κομμάτων και των συνδυασμών κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωπαϊκών, δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καθορίστηκαν σήμερα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας.

Η ΝΔ, θα έχει κεντρικά εκλογικά περίπτερα, στην πλατεία Συντάγματος και στον πεζόδρομο της Ερμού και ο ΣΥΡΙΖΑ, σε Κοραή και Πανεπιστημίου.

Η Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη (ΠΑΣΟΚ) στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι Ανεξάρτητοι έλληνες στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου & Πανεπιστημίου, το ΚΚΕ στην πλατεία Ομονοίας, η Χρυσή Αυγή Λ. Κανελλοπούλου & Μεσογείων και η Δημοκρατική Αριστερά, στην Κοραή.

Το περίπτερο των Οικολόγων Πρασίνων θα στηθεί στην Ερμού – Θησείο και του ΛΑΟΣ στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου & Σταδίου.

Επιπλέον, με την ίδια απόφαση, ορίστηκε σε ποιους χώρους θα τοποθετηθούν τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα των υποψήφιων για τη δημαρχία της Αθήνας και την περιφέρεια της Αττικής καθώς και τα σημεία τα οποία θα παραχωρηθούν για τα διαφημιστικά μέσα προβολής των κομμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή