Πόλο: «Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 20:14
UPD:20:17
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Πολύ εύκολο αποδεικνύεται το φετινό πρωτάθλημα για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία είναι πολύ πιθανό να το κατακτήσει όχι μόνο αήττητη αλλά χωρίς να χάσει ούτε βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν σαν πρωταθλητές και στη Βουλιαγμένη, στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών, επικρατώντας των «μπέμπηδων» 8-5 πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στο (κλειστό λόγω τιμωρίας) κολυμβητήριο του Πειραιά. Με νίκη ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο 3-0 και στην κατάκτηση του 28ου τίτλου στην ιστορία του στην ανώτατη Εθνική κατηγορία.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν από την αρχή ποιος θα ήταν το «αφεντικό» στο παιχνίδι, καθώς με πολύ πιεστική δέχθηκαν μόλις δύο τέρματα στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, πήραν διαφορά πέντε τερμάτων κι όταν χαλάρωσαν απλώς η Βουλιαγμένη μείωσε.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι, Καρούντζος 2, Τίγκας, Γούβης και Αφρουδάκης 1, ενώ τα τέρματα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι, Φουντούλης 3, Κολόμβος 2, Σχίζας, Ποντικέας και Μάγιαρακ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις