Πόλο: Εύκολα το 1-0 στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 20:29
UPD:22:09

Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο από την απουσία των φίλων του στο (τιμωρημένο) κολυμβητήριο του Πειραιά.

A- A A+

Αήττητος και χωρίς την παραμικρή απώλεια θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών, κατά πάσα πιθανότητα, ο Ολυμπιακός.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο από την απουσία των φίλων του στο (τιμωρημένο) κολυμβητήριο του Πειραιά, φτάνοντας σε μια άνετη όσο και πειστική νίκη επί της Βουλιαγμένης, με 13-7, στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και θα τον κατακτήσει η ομάδα που θα τις συμπληρώσει πρώτη. Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (24 Απριλίου, 19:30), στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με βραχεία κεφαλή (6-5), αλλά όταν ανέβασαν ταχύτητα στα δύο τελευταία οκτάλεπτα η Βουλιαγμένη δεν κατόρθωσε να ακολουθήσει.

Κορυφαίοι παίκτες των «ερυθρόλευκων» ήταν οι Μάλιαρακ και Γούνας, οι οποίοι σκόραραν 4 και 3 τέρματα αντίστοιχα, ενώ υπέρτεροι του ΝΟΒ αναδείχθηκαν οι Τίγκας και Χρυσοσπάθης, που σημείωσαν από 2 γκολ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις