«Αφοπλισμό» των Κρητικών ζητεί ο Θ. Πάγκαλος

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 18:22
UPD:18:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι στην Κρήτη ειδικά πρέπει να γίνει ένα ευρύτατο σχέδιο ανακατάληψης της νήσου όπου να αφοπλιστεί ο πληθυσμός (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για ανακατάληψη της Κρήτης με στόχο τον αφοπλισμό του πληθυσμού έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό  ενός 25χρονου στο Ρέθυμνο και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη από μπαλωθιές ανήμερα το Πάσχα.

Ειδικότερα ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM, είπε ότι στην Κρήτη ειδικά πρέπει να γίνει ένα ευρύτατο σχέδιο ανακατάληψης της νήσου όπου να αφοπλιστεί ο πληθυσμός.

Μάλιστα διερωτήθηκε, αναφορικά με το επιχείρημα, που όπως είπε πολλές φορές αναφέρουν  οι κάτοικοι  του νησιού,  ότι δηλαδή πάντα είχαν όπλα, «γιατί δεν έκαναν επανάσταση το 1821 αλλά περίμεναν να τους απελευθερώσει η Ελλάδα;».

Αυτά είναι φιγούρες και ξέρω πολύ καλά ότι η πλειοψηφία των Κρητικών ενοχλούνται από αυτές τις φιγούρες και τις επιδείξεις, συνέχισε και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια μειοψηφία που ενοχλεί την πλειοψηφία και «έτσι είναι παντού στην Ελλάδα, μια μειοψηφία καταδυναστεύει την πλειοψηφία, βγαίνοντας από το νόμο και εφαρμόζοντας δικούς τους κανόνες συμπεριφοράς. Αυτό πρέπει να σταματήσει» κατάληξε ο κ. Πάγκαλος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή