Ένας νεκρός από μπαλωθιές στο Ρέθυμνο

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 14:09
UPD:22/04/2014 06:50
A- A A+

Ένας 25χρονος σκοτώθηκε το Πάσχα στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου από άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι, ενώ ένας 23χρονος τραυματίστηκε.. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 40χρονος πήρε το όπλο και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές, «έθιμο» που πολλές φορές έχει τραγικές συνέπειες στην Κρήτη.

Ο 23χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στην περιοχή του ματιού.

Ο 40χρονος συνελήφθηε, ενώ από τον χώρο του αιματηρού περιστατικού κατασχέθηκε τόσο το πιστόλι όσο και 15 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. 

Εν τω μεταξύ, στο ΚΑΤ νοσηλεύεται 25χρονος από το Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ύστερα από έκρηξη κροτίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του το μεσημέρι του Πάσχα, όταν προσπαθούσε να την πυροδοτήσει. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά και ο 12χρονος αδερφός του 25χρονου.

Τα δύο αδέλφια διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τού 25χρονου αποφασίστηκε η διακομιδή του στο ΚΑΤ.

Ο 12χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μετά την παροχή πρώτων βοηθειών. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή