Αλβέρτης: «Να πάμε τη σειρά ως το τέλος της»

Κυριακή, 20 Απριλίου 2014 20:47
UPD:20:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Σε παρεμφερή θέση με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που όπως οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στη Ρεάλ καλείται αύριο να μειώσει σε 2-1 εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Άλλη ευκαιρία οι «πράσινοι» δεν θα έχουν, αφού αν ηττηθούν από τους Ρώσους αποχαιρετούν τη διοργάνωση για φέτος, γι΄ αυτό είναι αποφασισμένου να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί.

«Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις, για σκέψεις για οτιδήποτε άλλο» υπογράμμισε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Κληθείς να σχολιάσει τους ουσιαστικά δύο διαφορετικούς αγώνες στη Μόσχα, ο Αλβέρτης είπε πως «παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά, αλλά το δεύτερο εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Αυτό δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Η σειρά έρχεται στο γήπεδό μας κι αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε είναι να την πάμε ως το τέλος».

Ο Αλβέρτης δεν αρνήθηκε ότι τα ύψη των παικτών της ΤΣΣΚΑ αποτελούν πρόβλημα, αφού «έχουν πολύ ψηλούς παίκτες και καλούς αθλητές και πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις σ΄ αυτό, αλλά όχι μόνο σ΄ αυτό. Θα ετοιμάσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις