Μπαρτζώκας: «Θέλουμε να γυρίσουμε στη Μαδρίτη αλλά δεν θα είναι εύκολο»

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 22:56
UPD:22:56
EPA/CHEMA MOYA

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

A- A A+

Ρεαλιστής ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν τρέφει πια αυταπάτες για το πόσο δύσκολο έχει γίνει το έργο της ομάδας του στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και τη δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού.

«Με δύο διαφοροποιήσεις στην άμυνα, στην επανάληψη, είχαμε τύχη στο ματς. Περιορίσαμε την επίθεση της Ρεάλ στο μισό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς όμως χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε κάποιες βολές και για να κερδίσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ θα πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω» υπογράμμισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας. Θέλουμε να γυρίσουμε εδώ αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι της Δευτέρας και τίποτα άλλο» παραδέχθηκε ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εστίασε στο χαρακτήρα της ομάδας του: «Έχουμε επτά νέους παίκτες σε σχέση με πέρσι, συν το γεγονός ότι χάσαμε τον βασικό μας πλέι μέικερ τον Λο. Το ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά παρά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς και τις ατυχίες που είχαμε, δείχνει πως αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις