Η σειρά Samsung Gear συμβατή με 20 συσκευές Galaxy

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 12:19
UPD:12:20
EPA/CHRISTOPH SCHMIDT

Με τη σύνδεση των συσκευών, οι χρήστες μπορούν να «κατεβάσουν» τις εφαρμογές Gear Manager ή Gear Fit Manager, μέσω του Samsung Apps, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η σύνδεση των Gear με τις συσκευές Galaxy.

A- A A+

Η Samsung ανακοίνωσε ότι οι wearable συσκευές Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit θα είναι πλέον συμβατές με συνολικά 20 συσκευές Galaxy, smartphone και tablet.

Στα συμβατά μοντέλα με τα gadgets της εταιρείας περιλαμβάνονται τα Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy Note3 και Galaxy TabPRO. Συνολικά, η συμβατότητα καλύπτει 12 μοντέλα smartphones και 8 μοντέλα tablets.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη σύνδεση των συσκευών, οι χρήστες μπορούν να «κατεβάσουν» τις εφαρμογές Gear Manager ή Gear Fit Manager, μέσω του Samsung Apps, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η σύνδεση των Gear με τις συσκευές Galaxy.

Παράλληλα, η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο σετ από Software Development Kits (SDK) για τις συσκευές της σειράς Gear, στο οποίο περιλαμβάνονται τα Gear SDK και Gear Fit SDK.  Παράλληλα με αυτά, διαθέσιμα για την ανάπτυξη εφαρμογών για τα Gear 2 και Gear 2 Neo, είναι ήδη τα Tizen SDK for Wearables και Samsung Mobile SDK (Accessory package).

Με το σύνολο των συγκεκριμένων Software Development Kits αναμένεται να ενδυναμωθεί η δημιουργικότητα των ανεξάρτητων developers και να αυξηθούν οι διαθέσιμες εφαρμογές για τα wearable gadgets της εταιρείας.

Προτεινόμενα για εσάς