Χωρίς Χολέμπας με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 14:24
UPD:14:25
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον τραυματισμό του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με απόντα τον Χοσέ Χολέμπας θα παραταχθεί αύριο στην Τούμπα ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον τραυματισμό του ακολουθώντας και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όμως ακόμη και αν γυμναζόταν κανονικά με τους συμπαίκτες του πολύ δύσκολα θα τον έπαιρνε στην αποστολή ο Μίτσελ, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Όπως είναι λογικό, εκτός του Χολέμπας τους «ερυθρόλευκους» δεν θα ενισχύσουν αύριο ούτε οι Πέρες, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και Ολαϊτάν.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός του πρωταθλητή μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης συμπεριλήφθηκαν οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βούρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις