Στ. Καλαφάτης: Ζήτησε από τους Θεσσαλονικείς να διαλέξουν «πλοίο»

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 21:13
UPD:21:15
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ο κ. Καλαφάτης δήλωσε ότι «σε ένα μήνα υπάρχουνε δύο πλοία, με τα οποία θα κληθούν να ταξιδέψουν οι Θεσσαλονικείς» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Επιλογή ποιο «πλοίο» θέλουν να «ταξιδέψουν» ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης να κάνουν οι Θεσσαλονικείς, καλώντας τους να στηρίξουν την παράταξη «Εντάξει» αντί του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη στις εκλογές του Μαίου.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ο κ. Καλαφάτης δήλωσε ότι «σε ένα μήνα υπάρχουνε δύο πλοία, με τα οποία θα κληθούν να ταξιδέψουν οι Θεσσαλονικείς. Το πρώτο πλοίο είναι "φρέσκο". Έχει ένα πλήρωμα το οποίο έχει φρεσκάδα, ζωντάνια, διάθεση να προσφέρει και έναν καπετάνιο έμπειρο. Το άλλο πλοίο, έχει ένα πλήρωμα που βρίσκεται σε διαμάχη. Έχει ένα γερασμένο πρόωρα σκαρί και έναν θολό καπετάνιο».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εγώ σας καλώ, λοιπόν, να δώσουμε αέρα στα πανιά του πρώτου πλοίου. Στο πλοίο που είναι "Εντάξει" και σε έναν μήνα σαλπάρει, ενώ το άλλο πλοίο μπάζει και πάει να μπατάρει. Πάμε για το πλοίο "Εντάξει". Όλοι μαζί, να σαλπάρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή