Επενδύσεις στον Πειραιά ο στόχος του υποψήφιου δημάρχου Γ. Μώραλη

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 18:13
UPD:18:22
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

O κ. Μώραλης τόνισε, ότι ο Πειραιάς πρέπει να γίνει διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, προκειμένου να προσελκυθούν επενδύσεις και επιχειρήσεις να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να υπάρξουν προγράμματα εκπαίδευσης και προώθησης ανέργων σε ναυτικά επαγγέλματα.

A- A A+

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής», παρουσίασε σήμερα  στο πολιτιστικό κέντρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια στον Πειραιά, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης κ. Μώραλης.

Ως προτεραιότητες έθεσε την αντιμετώπιση της ανεργίας, με ταυτόχρονη προσέλκυση επενδύσεων και εγκατάστασης νέων επιχειρήσεων στο λιμάνι.

Ειδικότερα ο κ. Μώραλης τόνισε, ότι ο Πειραιάς πρέπει να γίνει διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, προκειμένου να προσελκυθούν επενδύσεις και επιχειρήσεις να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να υπάρξουν προγράμματα εκπαίδευσης και προώθησης ανέργων σε ναυτικά επαγγέλματα.

Τόνισε, ότι βασική στρατηγική του προγράμματός του συνδυασμού του είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα που αποτελεί την κινητήρια δύναμη κάθε οικονομικής δραστηριότητας της πόλης.

Από την πλευρά του ο  πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Μώραλη, σημείωσε ότι από εδώ και πέρα χρειάζεται πολύ δουλειά και τόνισε, ότι «μπορεί να μην κάνουμε 50 η 100 έργα αλλά να είστε σίγουροι τα 5 και τα 10 έργα που χρειάζονται χωρίς υπερβολές και χωρίς ψεύτικες ελπίδες, αυτά θα γίνουν και είναι ένα στοίχημα που θα κερδίσουμε, προκειμένου ο Πειραιάς να βγει νικητής».

Να μεταμορφωθεί ο δήμος Πειραιά σε έναν δήμο δημιουργικότητας, επεσήμανε από την πλευρά του ο κ. Πέτρος Κόκκαλης ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Είναι μια προσπάθεια που ξεκινάει και θα έχει να δώσει πολλά στον Πειραιά, ανέφερε μετά το πέρα της εκδήλωσης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή