Formula 1: Αποχωρεί από τη Mercedes ο Μπελ

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 17:47
UPD:22:52
EPA/FELIX HEYDER

Σύμφωνα με τη Mercedes, ο Μπελ (φωτ. αρχείου) υπέβαλε την παραίτησή του τον Δεκέμβριο του 2013 με πρόθεση να κυνηγήσει νέες προκλήσεις εκτός της εταιρείας.

A- A A+

Η ομάδα της Mercedes ανακοίνωσε ότι ο Μπομπ Μπελ θα αποχωρήσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο εκτελεστικός διευθυντής -επί των τεχνικών θεμάτων της ομάδας- Πάντι Λόου, στο πλαίσιο εξορθολογισμού της τεχνικής οργάνωσης της ομάδας.

Σύμφωνα με τη Mercedes, ο Μπελ υπέβαλε την παραίτησή του τον Δεκέμβριο του 2013 με πρόθεση να κυνηγήσει νέες προκλήσεις εκτός της εταιρείας, ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από την ομάδα το Νοέμβριο του 2014.

Η γερμανική ομάδα έχει κυριαρχήσει στα πρώτα τρία γκραν πρι της σεζόν στη Φόρμουλα Ένα, καθώς πήρε τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία, ενώ πανηγύρισε το «1-2» σε Μαλαισία και Μπαχρέιν, με τον Λιούις Χάμιλτον να βλέπει πρώτος την καρό σημαία έναντι του Γερμανού «ομόσταυλού» του.

Η ομάδα προχώρησε σε αλλαγές στη διοίκησή της ενόψει της σεζόν του 2014, καθώς ο Ρος Μπρον αποχώρησε από τη θέση του αγωνιστικού διευθυντή και παρέδωσε τα καθήκοντά του στους Λόου και Τότο Βολφ, ο οποίος είναι τώρα ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας της Μερτσέντες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις