Formula 1: Επικεφαλής αεροδυναμικής στη Red Bull ο Φάλοους

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 16:33
UPD:16:44
Sutton Images

Η ΜακΛάρεν είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο την απόκτηση του Πίτερ Προδρόμου.

A- A A+

Η Red Bull ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νταν Φάλοους στη θέση του επικεφαλής αεροδυναμικής στην ομάδα της Φόρμουλα Ένα, ενώ ο Πίτερ Προδρόμου, ο οποίος κατείχε το συγκεκριμένο πόστο και ο οποίος οδεύει προς τη ΜακΛάρεν, τελεί εν αδεία.

Η πρωταθλήτρια των κατασκευαστών αυστριακή ομάδα γνωστοποίησε πως ο Φάλοους, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από τη Red Bull αφού εργάστηκε ως επικεφαλής του επιτελείου αεροδυναμικής, επέστρεψε και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

Η ΜακΛάρεν είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο την απόκτηση του Προδρόμου, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο από Κύπριους γονείς, αλλά η Red Bull, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κατασκευαστών στη Φόρμουλα Ένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν αποφασισμένη να κρατήσει τον Βρετανό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Η αυστριακή ομάδα δεν γνωστοποίησε πότε τελειώνει επίσημα η άδεια του Προδρόμου, ο οποίος ήταν έως το 2006 επικεφαλής αεροδυναμικής της ΜακΛάρεν, στην οποία εντάχθηκε το 1991, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τον Άντριαν Νιούι στη Red Bull.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις