Φ. Κουβέλης: Αταλάντευτα ευρωπαϊκή δύναμη η ΔΗΜΑΡ

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 11:45
UPD:15:13
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο κ. Κουβέλης κατήγγειλε την πολιτική που βαθαίνει τις ανισότητες του Βορρά και του Νότου στην Ε.Ε. και τόνισε πως υπάρχει και άλλη πολιτική για την Ευρώπη.

A- A A+

«Είμαστε αταλάντευτα δύναμη ευρωπαϊκή. Ο ευρωπαϊσμός μας δεν είναι δογματικός δεν ισοδυναμεί με οποιαδήποτε ανοχή στις εφαρμοζόμενες συντηρητικές πολιτικές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Αριστεράς - Προοδευτικής Συνεργασίας. 

Όπως είπε, στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν με το ήθος τους την προσπάθεια για επανεκκίνηση σε νέες βάσεις.

«Θα εργαστούμε για λύσεις δίκαιες θα παλέψουμε για την Ελλάδα», πρόσθεσε. 

Ο κ. Κουβέλης κατήγγειλε την πολιτική που βαθαίνει τις ανισότητες του Βορρά και του Νότου στην Ε.Ε. και τόνισε πως υπάρχει και άλλη πολιτική για την Ευρώπη «την Ευρώπη της γεφύρωσης των ανισοτήτων και της πλήρους απασχόλησης, της διασφάλισης αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναφερόμενος στη συμπαράταξη Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία είπε ότι σε αυτήν συμμετέχουν «φίλοι με διαφορετικές κομματικές διαδρομές στο παρελθόν», αλλά υπάρχουν «σχεσεις ισοτιμίας και αμοιβαίου σεβασμού».

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή