Μουντιάλ 2014: Έρχεται το «We Are One»

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 12:41
UPD:13:06
EPA/Antonio Lacerda

Ο αμερικανός ράπερ Πίτμπουλ και η βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε στο στάδιο Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι Πίτμπουλ, Τζένιφερ Λόπεζ και Κλαούντια Λέιτε θα ερμηνεύσουν το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης «We Are One (Ole Ola)», πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας, στο Σάο Πάολο στις 12 Ιουνίου.

A- A A+

Δύο μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας έρχεται το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, ο διάδοχος του «Waka Waka» που ερμήνευσε η Σακίρα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010.

Το τραγούδι, με τίτλο «We Are One (Ole Ola)», υπογράφεται από δύο καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, τον κουβανικής-αμερικανικής καταγωγής ράπερ Πίτμπουλ και την Τζένιφερ Λόπες, ενώ συμμετέχει και η Βραζιλιάνα Κλαούντια Λέιτε. 

Το ρυθμικό αυτό τραγούδι προωθεί το μήνυμα της ειρήνης και της ενότητας, ενώ το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στη Φλόριντα αναμένεται αργότερα, εντός του μήνα.

Οι Πίτμπουλ, Λόπες και Λέιτε θα το ερμηνεύσουν πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας, στο Σάο Πάολο στις 12 Ιουνίου.

Το επίσημο άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, «One Love, One Rhythm», που περιλαμβάνει επίσης τραγούδια των Ρίκι Μάρτιν, Σαντάνα, Σακίρα και Μπέμπελ Ζιλμπέρτο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, ακριβώς ένα μήνα πριν από το τουρνουά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις