Μουντιάλ 2014: Η μεγάλη μάχη του Φαλκάο με το χρόνο

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 15:22
UPD:07/05/2014 09:21
EPA/TONI ALBIR

O Κολομβιανός δεν θέλει ούτε να ακούσει για μεταγραφικά σενάρια αφού το μόνο που σκέφτεται είναι η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

A- A A+

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο, δεν σκέφτεται για το μέλλον του αλλά μόνο την επιστροφή του μετά το σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του γόνατος, προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί είναι να επανακάμψω το συντομότερο δυνατόν. Είμαι ρεαλιστής, έχω επίγνωση της σημασίας του τραυματισμού μου και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτό» εξήγησε σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Marca» ο διεθνής επιθετικός.

Πριν από καιρό, ο ισπανικός Τύπος ανέφερε για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Κολομβιανός δεν θέλει ούτε να ακούσει για μεταγραφικά σενάρια αφού το μόνο που σκέφτεται είναι η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, η ανταπόκριση του γόνατος κατά την πρώτη φάση της ανάκαμψης υπήρξε θετική. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα κι αυτό μου επέτρεψε να λειτουργήσω καλά. Η εξέλιξη υπήρξε γρήγορη» πρόσθεσε.

Ο Φαλκάο γνωρίζει, ωστόσο, ότι δεν θα πρέπει να έχει εμμονή με το Μουντιάλ αλλά να επιδείξει μεγάλη προσοχή. «Κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το θέλω και θα ήταν ιδανικό, αλλά η βασική προτεραιότητα είναι να αισθάνομαι καλά και να επανακάμψω σωστά» υπογράμμισε ο «μπόμπερ» της Εθνικής Κολομβίας.

Ο Φαλκάο βρίσκεται στη Μαδρίτη για την αποκατάστασή του και παρακολουθεί από πολύ κοντά την πορεία της πρώην ομάδας του, της Ατλέτικο. «Αυτό που κάνει ο Σιμεόνε είναι άξιο θαυμασμού αλλά εμέναδεν με εκπλήσσει, γιατί τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό» είπε ο Φαλκάο για την έξοχη δουλειά που επιτελεί ο «Τσόλο» στους «ροχιμπλάνκος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις