«Ποτάμι»: Επαφές με τρεις ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 09:32
UPD:12:20
facebook.com/To Potami
H αντιπροσωπεία του Ποταμιού με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κώστα Αργυρό και Νικόλα Γιατρομανωλάκη, με τον ηγέτη των Φιλελευθέρων, Γκι Φέρχοφσταντ, στις Βρυξέλλες.
A- A A+

Την απόφαση του κόμματός του να ανακοινώσει μετά τις ευρωεκλογές την ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου στην οποία θα ενταχθεί αν εκλέξει ευρωβουλευτές επανέλαβε από τις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως έχει επαφές με τρεις ομάδες της Ευρωβουλής.

«Έχουμε ήδη επαφές με τρεις ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου. Τους Φιλελεύθερους, τη σοσιαλιστική ομάδα και τους Πράσινους», είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι και πρόσθεσε ότι έχουν βρεθεί «κάποια κοινά σημεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους Έλληνες».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται το «Ποτάμι» για το θέμα αυτό σημείωσε ότι το κόμμα θα αποφασίσει με ποιούς θα πάει αφού πρώτα «μας πουν τι θα κάνουν για την χώρα μας».

FACEBOOK.COM/TO POTAMI
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς.

Σε ό,τι αφορά την επικείμενη έξοδο της χώρας στις αγορές, έκανε λόγο για θετική προσπάθεια, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πως πρέπει να δούμε πρώτα πόσο θα μας κοστίσει και να μην κάνουμε ένα βήμα για εσωτερική κατανάλωση.

Απαντώντας τέλος στις επικρίσεις για την πορεία του επισήμανε ότι «ο καθένας είναι δημιούργημα του εαυτού του» και πρόσθεσε ότι έχει δουλέψει από τον 902 μέχρι την Ελευθεροτυπία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή