Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη στη Ραχήλ Μακρή

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 11:08
UPD:11:16
FOSPHOTOS /Angeliki Panagiotou

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για υποκρισία κατηγόρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, με αφορμή τις μηνύσεις της κατά δημοσιογράφων.

«Η Ραχήλ Μακρή ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ, και μας κατηγορούσε, μας έλεγε φασίστες, γιατί κλείσαμε την ΕΡΤ και γιατί πλήτταμε την ελευθέρια των δημοσιογράφων και τώρα πάει να βάλει στη φυλακή τρεις. Να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Σκάι.

Υποστήριξε επίσης ότι πράγματι η βουλευτής έκανε τις θετικές αναφορές για τη Χρυσή Αυγή στην επιτροπή της Βουλής, αλλά όσα ανέφερε τα είπε εκτός μικροφώνου (δεν ήταν ομιλήτρια) και δεν έχουν καταγραφεί στα πρακτικά.

Διάψευση δημοσιεύματος για γυναίκα που πέθανε στη Μυτιλήνη

Παράλληλα ο υπουργός διέψευσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο μία 40χρονη μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει τα φάρμακα για την υπέρταση.

«Ψευδές το δημοσίευμα. Η οικογένεια έβγαλε ανακοίνωση ότι θα πάει και στα δικαστήρια την ιστοσελίδα που δημοσίευσε την είδηση. Έχουμε κάνει φάμπρικα το θέμα της Μυτιλήνης, άκουσα τον κ. Σκουρλέτη να λεει ότι ‘αφήσατε τη γυναίκα να πεθάνει για φάρμακα 6 ευρώ στη Λέσβο’», ανέφερε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή