Πόλο: Συγχαρητήρια από ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΚΟΕ στον Ολυμπιακό

Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 23:26
UPD:06/04/2014 17:00
EPA/PATRICK B. KRAEMER
A- A A+

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία, ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να συγχαρούν τη γυναικεία ομάδα πόλο του πειραϊκού συλλόγου για την κατάκτηση του Len Trophy.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας Πόλο Γυναικών του συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Len Trophy! Μας έκαναν υπερήφανους! Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού αυτού τροπαίου είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό μας! Είναι μία ακόμη μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια του Θρύλου! Είναι μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα!» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ. 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με δημοσίευση στο Facebook: «Τα χρυσά κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έγραψαν ακόμα μία λαμπρή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Θρύλου μας. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας χάρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού».

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού συνεχάρη επίσης, μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΚΟΕ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στον προπονητή, στις παίκτριες, στη διοίκηση για την τεράστια επιτυχία τους και την κατάκτηση του τροπαίου. Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο ελληνικός αθλητισμός και το πόλο δείχνουν ότι είναι παρόντες, ότι είναι εδώ και ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση μπορούν να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το ελληνικό πόλο και τον Ολυμπιακό». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις