Τέλος από τη Λεβερκούζεν ο Χίπια

Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 13:36
UPD:15:22
EPA/MARIUS BECKER

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Φιλανδού τεχνικού Σάμι Χίπια από τον πάγκο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η χθεσινοβραδινή ήττα της Λεβερκούζεν από το Αμβούργο (1-2) αποτέλεσε το «κύκνειο» άσμα του Σάμι Χίπια στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερ.

Οι «ασπιρίνες», που δεν μπορούν να συνέλθουν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή στην Μπουντεσλίγκα, έχασαν πια πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια κατάληψης της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Φιλανδού τεχνικού από τον πάγκο, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι τη θέση του παίρνει ο μέχρι πρότινος επικεφαλής των ομάδων Νέων του συλλόγου, Σάσα Λεβαντόφσκι, που αποτέλεσε τεχνικό δίδυμο με τον Χίπια την περίοδο 2012-2013.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Λεβερκούζεν είναι το γεγονός ότι έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στους τελευταίους εννέα αγώνες της στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τη διακοπή μετρά μόλις τρεις επιτυχίες σε 12 αγώνες.

Αποτέλεσμα; Από τη δεύτερη θέση βρίσκεται μεν στην τέταρτη, κινδυνεύοντας όμως να βρεθεί έκτη μετά τη διεξαγωγή της 29ης αγωνιστικής, ενώ έχει αποκλειστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο Γερμανίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις