Μίτσελ: «Αν κάποιοι δεν ικανοποιούνται υπάρχουν κι άλλοι προπονητές»

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 18:49
UPD:19:01
REUTERS/PHIL NOBLE

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στην τρέχουσα περίοδο ανέφερε: «Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το αποκορύφωμα θα είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

A- A A+

Για πρώτη φορά από τότε που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ απάντησε σε αυτούς που παραπονιούνται για την εικόνα της ομάδας. Για τελευταία, όπως ξεκαθάρισε, μιλάει για τη δουλειά του στους «ερυθρόλευκους»...

Ο Ισπανός με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova τόνισε ότι η ομάδα έχει κάνεις μεγάλη πρόοδο την τελευταία χρονιά, ωστόσο, έστειλε το μήνυμά του σε όσους αμφισβητούν τη δουλειά του: «Αν υπάρχει κόσμος που είναι ανικανοποίητος από την πρόοδο που έχει, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος άλλος προπονητής που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Ας έρθει και ας τα κάνει. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τον εαυτό μου». 

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στην τρέχουσα περίοδο ανέφερε: «Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το αποκορύφωμα θα είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο. Επίσης έχουμε φτάσει στα ημιτελικά μίας διοργάνωσης όπως το Κύπελλο. Έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία μεγάλους αντιπάλους και επίσης έχουμε καταφέρει να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας θα λέγαμε, στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και δεν έκρυψε το παράπονό του:

«Παρ' όλα αυτά φαίνεται πως δεν υπάρχει ικανοποίηση απ' όλα αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, παρ' όλο το γεγονός ότι έχει πετύχει πάρα πολλά ρεκόρ φέτος. Φαίνεται πως αυτό έχει να κάνει με τις προσδοκίες που έχουμε για την ομάδα μας. Για πρώτη και τελευταία φορά θα μιλήσω για τη δουλειά μου και για τον εαυτό μου, κάτι που δεν συνηθίζω και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Το πώς έχει εξελιχθεί η φετινή χρονιά μετά την περασμένη σεζόν, όπου επίσης ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει το πρωτάθλημα και με μία πολύ καλή δουλειά από τον προηγούμενο προπονητή, πιστεύω πως σαν εικόνα μέσα στα παιχνίδια μας, σαν μέγεθος της ομάδας, σαν επιτυχίες που έχει η ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές που έχουν πουληθεί, τα λεφτά που έχουν ξοδευτεί φέτος για την ομάδα, πιστεύω πως υπάρχει μία σαφής πρόοδος. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά. Αν υπάρχει κόσμος όμως ο οποίος είναι ανικανοποίητος απ΄αυτό, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος άλλος προπονητής που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Ας έρθει και ας τα κάνει. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τον εαυτό μου». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις