Ολυμπιακός: Ανεβάζει...στροφές ο Ιμπαγάσα

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 17:01
UPD:17:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού έβγαλε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση ο Αριέλ Ιμπαγάσα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού έβγαλε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση ο Αριέλ Ιμπαγάσα και, πλέον, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, είδε με μεγάλη του ικανοποίηση τον Αργεντινό μέσο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες, δείχνοντας ότι έχει αφήσει...πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό ο Ιμπαγάσα να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για την ηπειρωτική πρωτεύουσα.

Απρόοπτο με τον Πάουλο Μασάντο σημειώθηκε στη διάρκεια της προπόνησης, καθώς ο Πορτογάλος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του κι αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση. Η κατάστασή του, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στο Μίτσελ και τους συνεργάτες του.

Όσοι έπαιξαν εναντίον του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στα στημένα και έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις