Προκαταρκτική για «κατάχρηση εξουσίας» ζητεί η Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 12:54
UPD:13:20
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη (φωτογραφία αρχείου) η Προκαταρκτική πρέπει να αφορά το κακουργηματικό αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν τελέσθηκε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

A- A A+

Τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής κατά του Πρωθυπουργού, του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Δημόσιας Τάξης, ζητά η Χρυσή Αυγή, όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπός της Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει τους απαιτούμενους 30 βουλευτές για να υποβάλλει το αίτημα και απευθύνεται στα άλλα κόμματα για να συμπληρωθεί ο αριθμός.

Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη η Προκαταρκτική πρέπει να αφορά το κακουργηματικό αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν τελέσθηκε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

ΒΟΥΛΗ

Επίσης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έθεσε «ένα ερώτημα στον Α. Σαμαρά» λέγοντας ότι «ο δοτός Πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στη Δικαιοσύνη».

Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο Πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», έχει τρισύλλαβο όνομα και το επώνυμό του τελειώνει σε –άκος. Κατήγγειλε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά επειδή είναι επιφυλακτικοί για τα στοιχεία που αποκαλύπτει το κόμμα του.

«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας», απάντησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζητώντας να δοθούν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα.
 

newsroom naftemporiki.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή