Σ. Βούλτεψη: Δεν έχει σχέση η ΝΔ, η ευθύνη ανελήφθη από τον Τ. Μπαλτάκο

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 17:49
UPD:18:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη. ανέγνωσε μία δήλωση όπου αναφερόταν ότι «η ΝΔ ουδεμία σχέση έχει με τον ναζισμό και το φασισμό και τους εκπροσώπους τους, που εδώ είναι η Χρυσή Αυγή» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ατομική και ενδεχομένως οικογενειακή είναι η ευθύνη για το επεισόδιο με τον υιό του Τάκη Μπαλτάκου, είπε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

«Εφόσον άρχισαν τέτοια επεισόδια εδώ μέσα, πρέπει η Βουλή να πάρει αυστηρότερα μέτρα», είπε και ο Προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας καταδικάζοντας το επεισόδιο.

«Καταδικάζουμε κάθε επεισόδιο που παραπέμπει σε τραμπουκισμό», ανέφερε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Εδώ υπάρχει ατομική ευθύνη, ενδεχομένως και οικογενειακή».

Η Σ. Βούλτεψη ανέγνωσε μία δήλωση όπου αναφερόταν ότι «η ΝΔ ουδεμία σχέση έχει με τον ναζισμό και το φασισμό και τους εκπροσώπους τους, που εδώ είναι η Χρυσή Αυγή» και επεσήμανε: «Η ευθύνη είναι εντελώς ατομική, ανελήφθη από τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης, ενώ είχε προηγηθεί δήλωση του Πρωθυπουργού από την οποία προκύπτει ότι ουσιαστικά απεπέμφθη».

Για την καταγγελία περί παρέμβασης στη Δικαιοσύνη η Σ. Βούλτεψη ισχυρίσθηκε ότι «η ΝΔ δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη» και πρόσθεσε πως παρά τα όσα έγιναν «δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό και ουσιαστικά να πάμε σε ένα βίντεο που μπορεί να αθωώσει όσα έχουν γίνει» από τη Χρυσή Αυγή.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή