Το Σάββατο οι πρώτοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Σταύρου Καλαφάτη

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 14:33
UPD:14:34
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης (φωτογραφία αρχείου) είπε πως πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για μια εκτεταμένη ανανέωση στο δημοτικό συμβούλιο.

A- A A+

Την πρώτη ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του «Εντάξει» θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ.

«Πρόκειται για ενεργούς συμπολίτες μας, παραγωγικής ηλικίας, που έχουν "γράψει χιλιόμετρα" μέσα στην κοινωνία και στη συντριπτική πλειονότητα δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στα κοινά», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης. «Τιμώ και υπολήπτομαι όλους όσοι έχουν υπηρετήσει την πόλη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου μέχρι σήμερα», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ακόμη πως πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για μια εκτεταμένη ανανέωση στο δημοτικό συμβούλιο και κατέληξε: «Γι' αυτόν τον λόγο συγκροτούμε μια νέα ομάδα επιτυχημένων και καταξιωμένων πολιτών, που βιώνουν την καθημερινότητα της πόλης, αυτήν ακριβώς την καθημερινότητα που θέλουμε να βελτιώσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή