Εναρξη διάθεσης του LG G Flex

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 12:01
UPD:12:24
EPA/BRITTA PEDERSEN

Το G Flex αποτελεί ένα smartphone της premium κατηγορίας, το οποίο σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου.

A- A A+

Η LG Electronics ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του LG G Flex, του πρώτου κυρτού smartphone που κατασκευάστηκε παγκοσμίως.

Το G Flex αποτελεί ένα smartphone της premium κατηγορίας, το οποίο σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου. Αυτός ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του G Flex, μειώνει την απόσταση του μικρόφωνου της ομιλίας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της φωνής και του ήχου σε σχέση με τα κοινά smartphones.

Ένα άλλο προτέρημα του σχεδιασμού του είναι η μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας όταν ο χρήστης το κρατάει στα χέρια του, το οποίο σε συνδυασμό με το Rear Key, δηλαδή την τοποθέτηση πλήκτρου ελέγχου στην «πλάτη» της συσκευής επιτρέπει την ευκολότερη πλοήγηση. Ο συγκεκριμένος, συνολικός, σχεδιασμός έλαβε το Xρυσό Bραβείο στα iF Design Awards 2014 και το βραβείο Best of the Best RED DOT.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Flex διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών, τεχνολογίας Plastic OLED (P OLED), ανεπτυγμένη ειδικά με προσθήκη πλαστικού για να δώσει κυρτό σχήμα και μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τις οθόνες από γυαλί.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη οθόνη είναι φωτεινότερη, ενώ η εφαρμογή της λειτουργίας Real RGB στη δομή των pixels δίνει στην εικόνα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Διαθέτει επίσης την πρώτη κυρτή μπαταρία για smartphones, χωρητικότητας 3.500mAh, κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελεί η ικανότητά του αυτόματης ίασης, καθώς η ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα έχει ελαστικότητα που το κάνει ανθεκτικό σε μικρές εκδορές και γρατσουνιές που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση.

Σε επίπεδο λειτουργιών, το G Flex ενσωματώνει τις λειτουργίες KnockOn, Guest Mode και Plug & Pop, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο G2. Παράλληλα, διαθέτει τη λειτουργία Qtheater για απευθείας πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα video και το YouTube από την κλειδωμένη οθόνη, τη λειτουργία Dual Window, που χωρίζει την οθόνη σε 2 μέρη και τη λειτουργία Swing Lockscreen, που αλλάζει την εικόνα ανάλογα με τη θέση του G Flex στο χέρι του χρήστη, ειδικά σχεδιασμένη για κυρτή οθόνη.

Προτεινόμενα για εσάς