ΟΙΥΕ: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρά την απαγόρευση

Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 14:40
UPD:14:42
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος καλεί τους εργαζομένους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος καλεί τα μέλη της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), παρά την απαγόρευση που υπάρχει.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας υπογραμμίζεται ότι: «Η κυβέρνηση, μετά την αυταρχική νομοθέτηση ουσιαστικά ενός ακόμα μνημονίου που πέρασε στη Βουλή, δείχνει ότι έχει ξεφύγει από κάθε δημοκρατική λειτουργία.

Θυμίζοντας τις αλήστου μνήμης, πλέον αντιδημοκρατικές – αυταρχικές κυβερνήσεις περασμένων περιόδων και στο όνομα δήθεν της δημόσιας
ασφάλειας, δεν διστάζει να προχωρήσει στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων!!

Μας θέλουν και δαρμένους και φιμωμένους! Δεν θα τους περάσει! Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση για αγώνα - αντίσταση – ανατροπή
των πολιτικών τους, που σφαγιάζουν τους μισθούς μας, τις εργασιακές μας σχέσεις, το ασφαλιστικό και τις συντάξεις μας. Διεκδικούμε και ασκούμε τα δικαιώματά μας!

Καλούμε τους εργαζομένους να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στο Ecofin και τις καταστροφικές πολιτικές της Ε.Ε.».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή