Ευ. Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια τρύπα στο νερό

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 23:58
UPD:01/04/2014 00:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυρίσθηκε ότι στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν «να εμποδίσει την ψήφιση της συμφωνίας με την τρόικα και να μην έχει κυβέρνηση η χώρα την ώρα που θα συνεδριάζει στην Αθήνα το Eurogroup».

A- A A+

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια τρύπα στο νερό και έπεσε μέσα, εκτίμησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυρίσθηκε ότι στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν «να εμποδίσει την ψήφιση της συμφωνίας με την τρόικα και να μην έχει κυβέρνηση η χώρα την ώρα που θα συνεδριάζει στην Αθήνα το Eurogroup» και σχολίασε: «να μας συγχωρεί που δεν τον διευκολύναμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβαλε  «λυσσαλέες προσπαθείς» και διακατέχεται από «αβυσσαλέες προσδοκίες», σύμφωνα με τον Ε. Βενιζέλο, ο οποίος σημείωσε ότι «κάποιοι λυπούνται» που η χώρα ανακτά την αξιοπρέπειά της.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «όλο απειλεί, ότι θα ακυρώσει τις συμβάσεις, θα ακυρώσει τις επενδύσεις. Θα μας βάλει φυλακή, λέει, θα μας βάλει περισσότερο ακόμη στη φυλακή, εκβιάζοντας και με ένα ψευτοεισαγγελικό ύφος».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή