Ευρωλίγκα: Ήττα χωρίς κόστος του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 23:17
UPD:29/03 00:46

Ένα 10λεπτο άντεξε απέναντι στη Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι Καταλανοί επιβλήθηκαν άνετα της ελληνικής ομάδας με  84-62 στο «Παλαου Μπλαουγκράνα» κι εξ ασφάλισαν την πρώτη θέση του Ε΄ ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

KOMBYWILLIAMS[85.74.1xx.xxx]
29/03/2014 19:31

Κανείς, ίσως ελάχιστοι που ακόμη πετούν στα σύννεφα,, άλλος δεν ήλπιζε σε νίκη του ΠΑΟ επί της ΜΠΑΡΤΣΑ. Και μάλιστα αυτού του ΠΑΟ… Βλέπετε αναφορά για το πιόν της αντιπάλου δεν κάνω. Η πράσινη ομάδα σε παλιές εποχές έχει νικήσει καλύτερα ενδεχόμενα των Μπλαουγκράνα.
Όλοι έχουμε πια αποδεχτεί ότι για να λειτουργήσει ικανοποιητικά το τριφύλλι σε αγώνα του εναντίον ομάδας που θα του βάλει έστω και λίγο δύσκολα (βλέπε ΚΑΟΔ) θα πρέπει ο Μπράμος και Μαρτσιούλις να βάζουν τρίποντα ακόμη και από τον πάγκο των αναπληρωματικών!
Ο αντίπαλοι βγαίνοντας να μαρκάρουν να δημιουργούν χώρους για τους ΚΟΝΤΟΥΣ = ΨΗΛΟΥΣ της ομάδας ώστε αυτοί να εκμεταλλεύονται τις ασίστ του Μητσάρα και φυσικά ο ίδιος να απελευθερώνεται και να σκοράρει μέχρι οι άλλοι χρειαστούν χρόνο να ξαναγεμίσουν τα όπλα τους. Μ ε αυτές τις προϋποθέσεις να λειτουργούν και άμυνα παίζεις σαν λυσσασμένο σκυλί και ριμπάουντ παίρνεις και όλα καλά πάνε.Τι να κάνεις όμως πέντε δέκα καλές άμυνες όταν στη συνέχεια με ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ σοβαρό αντίπαλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ;
Και φυσικά όπως προείπα δεν αναφέρομαι στη Μπάρτσα…
Είδα λχ με τη Λαμποράλ να μη μπορεί να σκοράρει η ομάδα από καμιά θέση της επίθεσης. Ο Λάσμε να χάνει τη μπάλα από τα χέρια πάνω από τρεις φορές. Έχασε ο ΠΑΟ. Τα ίδια με ΕΦΕΣ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Με την άλλη τουρκική του πολυαγαπημένου Ομπράντοβιτς ποιος είπε ότι άλλαξε κάτι σημαντικό; Τίποτα δεν άλλαξε πέραν από τη τερατώδη ευστοχία ενός παίκτη, Του Μπράμου! Τρίποντα και ΝΙΚΗ!!!
Ερώτημα… Αν ο ΠΑΟ ήταν με τον Πεδουλάκη ο ίδιος με αυτόν που παρουσιάζεται και τώρα ποιος ο λόγος να φύγει ο Αργύρης. Και λογικό είναι σε λίγες ημέρες να μην αλλάζουν πράγματα αλλά το άλλο ερώτημα είναι Πόσα χρήματα έδωσε η διοίκηση στον μίστερ Αργύρης για να χτίσει ΠΑΟ τόσο δυνατό που να μπορεί να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό; Αρκετά; Λίγα; Ή Ελάχιστα; Διότι αν ήταν αρκετά με ποιο μέτρο; Και αν ως μέτρο θεωρείτο αυτό που είχε ο ΠΑΟ επί εποχής Ομπράντοβις γιατί έφυγε ο Σέρβος;
Σάμπως κυρ Δημήτρη δεν μας τα λέτε καλά… Εσείς τρελέ αρχηγέ;

Υπερψηφίστηκε από 3 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 0 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 1
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 1
  • Απορριφθέντα σχόλια: 0

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις