Δεύτερος με «τριάρα» (3-0) στην Καλλονή ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 21:42
UPD:21:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Θανάσης Ντίνας του Παναθηναϊκού μετά το γκολ που έβαλε στο 14ο λεπτό.

A- A A+

Χαμηλό αποδείχθηκε το «εμπόδιο» της Καλλονής για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε εύκολα με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» της ομάδας από τη Λέσβο και έφτασε τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας μετά από 31 αγωνιστικές, με το «Δικέφαλο» να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο κι έτσι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 14΄, όταν ο Ντίνας αξιοποίησε την πάσα του Καρέλη για το 1-0, χάνοντας τόσο πριν όσο και ύστερα αρκετές ευκαιρίες. Ο Καρέλης στο 9΄, το 11΄ και το 19΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ, ενώ στο 24΄ ο Ατζαγκούν βγήκε απέναντι στον Χογκ. ο οποίος απέκρουσε.

Από την άλλη πλευρά ο Στέφανος Καπίνο ήταν «θεατής» αλλά όταν χρειάστηκε επενέβη αποτελεσματικά, όπως στη βολίδα του Νιαμπούγιου στο 24΄. Όσο άντεχε ο Μαλτέζος τερματοφύλακας της Καλλονής κρατούσε και η άμυνα της ομάδας της Λέσβου, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό στο 44΄ όταν διαμορφώθηκε το 2-0 με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Αυτή τη φορά ο Ντίνας πέρασε τη μπάλα στον Καρέλη, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα ασφαλείας (2-0). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Κλωναρίδη να αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες και τον Καρέλη να παραμένει απειλή. Τελικά το 3-0 σημειώθηκε στο 71΄ με αυτογκόλ του Βαλιού, που προσπάθησε να διώξει με προβολή μια παράλληλη μπαλιά του Σπυρόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις