NBA: Δεν μπορεί με Ντάλας η Οκλαχόμα

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 11:49
UPD:11:53
USA TODAY SPORTS/Matthew Emmons

Φάση από τον αγώνα Ντάλας - Οκλαχόμα.

A- A A+

Το Ντάλας είναι μια ομάδα την οποία η Οκλαχόμα, όσο δυνατή κι αν εμφανίζεται, δεν μπορεί να τη νικήσει.

Αντίθετα, οι Μάβερικς φαίνεται ότι έχουν βρει το «κουμπί» της Θάντερ αφού σε διάστημα μερικών ημερών κατέγραψαν δεύτερη επιτυχία απέναντί της. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι (32 πόντοι) οδήγησε τους Τεξανούς στην επιτυχία με 128-119 στην παράταση, έχοντας να επιδείξει ακόμη 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Από την απέναντι πλευρά ο Κέβιν Ντουράντ σταμάτησε στους 43 πόντους, σκοράροντας 25+ για 36ο κατά σειρά αγώνα και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (40 παιχνίδια), την οποία κατέχει ο ανυπέρβλητος Μάικλ Τζόρνταν από την αγωνιστική περίοδο 1986-1987.

USA TODAY SPORTS/ROBERT HANASHIRO

Στο Λος Άντζελες, οι 29 πόντοι του Καρμέλο Άντονι δεν ήταν αρκετοί για τη Νέα Υόρκη που ηττήθηκε από τους Λέικερς με 127-96, αφού «κατόρθωσε» να δεχθεί 51 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο (!), ενώ στο Ορλάντο οι Μάτζικ επικράτησαν του Πόρτλαντ 95-85 και σταμάτησαν ένα κακό σερί εννέα συνεχών ηττών.

USA TODAY SPORTS/ RON SCHWANE

Στο Κλίβελαντ, τέλος, το Τορόντο κατόρθωσε με επική προσπάθεια να επιστρέψει από το -21 που είχε βρεθεί να χάνει απέναντι στους Καβαλίερς, προηγήθηκε με έναν πόντο διαφορά αλλά υπέκυψε εν τέλει με 102-100 και παρά την καλή φετινή πορεία της, η ομάδα του Καναδά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις