Χωρίς συγκίνηση το ντέρμπι του Ρουρ, πρωταθλήτρια η Μπάγερν

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 23:06
UPD:26/03/2014 11:59
EPA/FRISO GENTSCH

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

A- A A+

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Σάλκε, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα και επικύρωσε και μαθηματικά τη στέψη της Μπάγερν ως πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» του Γιούργκεν Κλοπ έφτασαν στους 52 βαθμούς και οι «βασιλικοί μπλε» του Γενς Κέλερ ακολουθούν με 51.

Ωφελημένη ήταν η Μπάγερν, που αύξησε τη διαφορά από την Ντόρτμουντ στους 25 βαθμούς μετά τη νίκη με 3-1 στο Βερολίνο επί της Χέρτα και έφτασε στην κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος και μαθηματικά. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν 2-0 με τους Κρόος (6΄) και Γκέτσε (14΄), η Χέρτα μείωσε με πέναλτι του Ράμος στο 66΄ αλλά ο Ριμπερί έδωσε οριστικό τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων στο 79΄. 

Με το ίδιο σκορ (3-1) ολοκληρώθηκαν και οι δύο άλλες αποψινές συναντήσεις. Η Μπραουνσβάιχ νίκησε τη Μάιντς με γκολ των Κούμπελα (19΄, 77΄) και Νίλσεν (45΄) και αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής (το γκολ της Μάιντς ο Μίλερ στο 20΄), ενώ η Βόλφσμπουργκ πέρασε από τη Βρέμη (2΄ Μαλαντά-Αντιέ, 10΄ Πέρισιτς, 80΄ Άρνολντ - 16΄ Πρεντλ), που δεν μπόρεσε ούτε απόψε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις