Μ. Κασσής: Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 16:27
UPD:16:43
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μιχάλης Κασσής, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Περνάω πολύ δύσκολες ημέρες το τελευταίο διάστημα. Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση κατά αυτό τον τρόπο» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την απόφασή του να μην ψηφίσει την ρύθμιση για το γάλα επανέλαβε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Κασσής τόνισε, μεταξύ άλλων: «Υποφέρω. Περνάω πολύ δύσκολες ημέρες το τελευταίο διάστημα. Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση κατά αυτό τον τρόπο. Απέχω από την κυβέρνηση και λέω «την κακιά ώρα» που βρέθηκα σε αυτή την κυβέρνηση. Ας με διαγράψει και ο Βενιζέλος, χάρη θα μου κάνει».

Νωρίτερα πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε βέβαιος ότι οι αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών για τη ρύθμιση για το γάλα θα καμφθούν όταν ενημερωθούν πλήρως για τη σχεδιαζόμενη αλλαγή.

Είμαι βέβαιος πως μόλις έχουν όλες τις λεπτομέρειες οι βουλευτές θα πειστούν για την ορθότητα της αλλαγής, είπε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Κεδίκογλου επιβεβαίωσε πως εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που αφορά στα θέματα τα οποία συμφωνήθηκαν με την τρόικα.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχείας απάντησε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν δείξει υψηλότατο αίσθημα ευθύνης και ότι «δεν είναι θέμα κομματικής πειθαρχίας είναι θέμα εθνικής ευθύνης».

Επιτέθηκε παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι «παρακαλάει για νέο Μνημόνιο γιατί χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης».

«Βήμα - βήμα διαψεύδουμε την καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει καμία ρεαλιστική πρόταση. Κανένα πρόγραμμα», πρόσθεσε.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή