Το γάλα διχάζει και το ΠΑΣΟΚ

Αυστηρό μήνυμα Κωνσταντινόπουλου με αποδέκτες Θ. Μωραΐτη - Μιχ Κασσή
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 20:21
UPD:20:24
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε κόντρα και στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη εξελίσσεται η ρύθμιση για το φρέσκο γάλα, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να επιτίθεται στους συναδέλφους Μιχάλη Κασσή και Θανάση Μωραΐτη οι οποίοι, σύμφωνα με δηλώσεις τους, θα καταψηφίσουν τη ρύθμιση.  

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter, τονίζει πως αν δεν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και σταματήσουν λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν, τότε και ο ίδιος θα καταψηφίσει τις διατάξεις.

Πάντως ο κ. Κωνσταντινόπουλος διευκρινίζει ότι αυτό είναι προσωπική του άποψη.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με πληροφορίες του naftemporiki.gr, η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους Χρήστο Πρωτόπαπα, Πάρη Κουκουλόπουλο και Φίλιππο Σαχινίδη για το θέμα έληξε επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι η συμφωνία με την τρόικα θα πάει σε ένα νομοσχέδιο την προσεχή Πέμπτη στη Βουλή με τρία άρθρα. Ένα για το φορολογικό, ένα για τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ και ένα για τις τράπεζες.

Το νομοσχέδιο για το πρωτογενές πλεόνασμα, λόγω πίεσης χρόνου θα πάει για μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Eurogroup στην Αθήνα την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το προσεχές διάστημα και μέχρι την Πέμπτη, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες και θα συνεδριάσει η ΚΠΕ –σίγουρα την Τετάρτη που θα έχει στα χέρια του το ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο- προς την κατεύθυνση της συνεννόησης και της άμβλυνσης των αντιδράσεων.          

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή