Αλβέρτης: «Πάμε ως το τέλος για φέτος και βλέπουμε»

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 00:54
UPD:00:57
EUROKINISSI

«Μπράβο σε όλους, τον κόσμο, τη διοίκηση και είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές του αθλητισμού.Είναι ό,τι καλύτερο για κάποιον να ζήσει τέτοιες στιγμές» δήλωσε ο «Φράγκι».

A- A A+

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπορεί να μη διαθέτει προπονητική εμπειρία, όμως μέχρι τώρα τα πηγαίνει περίφημα καθώς υπό τις οδηγίες του ο Παναθηναϊκός σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη και μάλιστα απόψε το πέτυχε απέναντι σε έναν από τους «δασκάλους» του, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, η πρώτη αναφορά του είχε να κάνει με την επιστροφή του «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ και την υποδοχή που του επιφύλαξε σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού. «Βραδιές σαν τη σημερινή δείχνουν την αναγνώριση και την αγάπη σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Μπράβο σε όλους, τον κόσμο, τη διοίκηση και είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές του αθλητισμού.Είναι ό,τι καλύτερο για κάποιον να ζήσει τέτοιες στιγμές» δήλωσε ο «Φράγκι». 

Όσο για το σχόλιο του Ομπράντοβιτς ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλά χέρια; «Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να βγάλουμε την ταυτότητά μας. Η σχέση μας είναι ξεχωριστή. Να’ ναι καλά. Τον εαυτό μου τον φαντάζομαι σαν έναν άνθρωπο που είναι 25 χρόνια στην ομάδα κι όταν κλήθηκε να την αναλάβει είπε αμέσως ''ναι'' γιατί δεν υπήρχε περιθώριο χρόνου. Πάμε ως το τέλος της σεζόν και μετά βλέπουμε».

Ως προς το αγωνιστικό σκέλος της αποψινής βραδιάς επισήμανε ότι «δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες. Θέλαμε να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και τα καταφέραμε. Δείξαμε θέληση και πάθος, είχαμε και τον Μάικ σε μεγάλη βραδιά. Ακόμη και ο Λουκάς έπαιξε τραυματίας, αλλά έπαιξε για ένα λεπτό. Θέλουμε να προσθέσουμε στην ίδια καλή δουλειά του Αργύρη κάποια πράγματα, κυρίως επιθετικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις