Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή»

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 00:46
UPD:10:31
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Οι περισσότερες ερωτήσεις προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε ήταν, όπως αναμενόταν, σχετικές με την υποδοχή που του επιφύλαξε η πρώην ομάδα του και το κοινό των «πράσινων», με τον «Ζοτς» να μην μπαίνει στον κόπο να κρύψει τη συγκίνησή του. 

«Ήταν πολύ σκληρό να έρχομαι ως προπονητής αντίπαλης ομάδας του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά και όσα ετοίμασαν, ξεκινώντας από την οικογένεια Γιαννακόπουλου που απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο με αγαπάνε. Φυσικά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τους αγαπώ και θα τους αγαπώ πάντα» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

«Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι προσπάθησα να παλέψω μέχρι το τέλος και με απογοήτευσε η αντίδραση των παικτών μου. Είχαμε βρει διαφορετικούς τρόπους για να χάσουμε το παιχνίδι και αυτός ήταν ο χειρότερος τρόπος. Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στον Φραγκίσκο Αλβέρτη που άρχισε να δουλεύει σαν προπονητής. Να συνεχίσει να δουλεύει και να δίνει ό,τι έχει μέσα του» πρόσθεσε.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι αισθάνεται ο κόσμος και η οικογένεια Γιαννακόπουλου για μένα. Όμως στο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βλέπω τον κ. Παύλο και τον κ. Θανάση στο γήπεδο. Τα παιδιά μου ήταν εδώ και είμαι περήφανος που είδαν τι έγινε σήμερα. Όλα τα μέλη της οικογένειας μού έδειξαν αγάπη. Αυτή ήταν η ομάδα μου για 13 χρόνια. Για μένα ήταν σαν φιλικό παιχνίδι, δεν υπήρχε καμία πίεση» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής, απάντησε με... διπλωματικό τρόπο:«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, έπαιξαν πολύ καλά, κυριάρχησαν στον αγώνα. Ο Αλβέρτης είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Του εύχομαι τα καλύτερα. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια».

PAOBCGR

 Για τον αγώνα, υπογράμμισε: «Δεν βρήκαμε καλές λύσεις στα μις-ματς στην επίθεση και κάναμε πολλά λάθη, ενώ χάσαμε εύκολα σουτ και αμυντικά δεν ήμασταν καλοί. Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη και την πήρε πολύ εύκολα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση στον όμιλο και θα είναι θαύμα να περάσουμε στα προημιτελικά. Αν κερδίζαμε θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμη και τη δεύτερη θέση. Δεν αισθάνομαι άσχημα, αλλά κάτι παραπάνω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις