Ρ. Δούρου: Παραιτείται από βουλευτής

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 13:04
UPD:13:48
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην συνέντευξη τύπου με θέμα «Ένα νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Περιφέρεια Αττικής: Εργαλείο συνολικής ανάπτυξης, χωρίς χωροκοινωνικές ανισότητες και με περιβαλλοντική προστασία στην εποχή της κρίσης και της μνημονιακής αυθαιρεσία».

A- A A+

Παραιτείται από βουλευτής η Ρένα Δούρου, προκειμένου να αφοσιωθεί στην Περιφέρεια Αττικής. Την ανακοίνωση της παραίτησης έκανε η ίδια σε συνέντευξη τύπου, αλλά και με μήνυμα στο twitter.

Την θέση της ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει η Ελένη Αυλωνίτου.

Στην επίσημη ανακοίνωση της παραίτησής της η κα Δούρου υποστήριξε ότι «αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση να ηγηθώ του πολιτικού αγώνα για την ανάληψη της διοίκησης της μεγαλύτερης περιφέρειας της πατρίδας μας, της Αττικής, διαβεβαίωσα από την πρώτη στιγμή, πως θα τιμήσω την ψήφο των πολιτών της Αττικής από όποια θέση κι αν μου εμπιστευτούν. Αποφάσισα να παραιτηθώ από τη βουλευτική μου ιδιότητα γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπηρετήσω αποτελεσματικότερα αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Είναι μια απόφαση συνέπειας, συνέχειας και σταθερότητας».

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή