Υπ. Παιδείας: Καθολική η συμμετοχή στο σεμινάριο αξιολόγησης

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 17:10
UPD:17:12
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, η συμμετοχή ήταν καθολική στα σεμινάρια του Σαββάτου και της Κυριακής.

A- A A+

Για «απόλυτη επιτυχία» στην υλοποίηση του πρώτου σεμιναρίου επιμόρφωσης των Στελεχών Διοίκησης της Εκπαίδευσης για θέματα αξιολόγησης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του υπουργείο Παιδείας και γνωστοποιεί ότι υπάρξαν 12 δικαιολογημένες απουσίες.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο, η συμμετοχή ήταν καθολική στα σεμινάρια του Σαββάτου και της Κυριακής. Συνολικά συμμετείχαν 155 από τα 167 Στελέχη Διοίκησης της Εκπαίδευσης (Γενικοί Δ/ντές ΥΠΑΙ.Θ, Δ/ντές ΥΠΑΙ.Θ, Περιφερειακοί Δ/ντές Εκπ/σης, Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης καθώς και όλοι οι Δ/ντές Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης).

«Απουσίασαν δώδεκα Δ/ντές Εκπ/σης για υπηρεσιακούς και προσωπικούς λόγους, οι οποίοι και θα επιμορφωθούν εξ αποστάσεως», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ είχε υποστηρίξει ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών εκπαίδευσης δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο σεμινάριο» προσθέτοντας ότι «οι μόλις 62 παρόντες (από τους 160 που κλήθηκαν να συμμετέχουν) που καταδέχτηκαν να παρακολουθήσουν το ακυρωμένο σεμινάριο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή